A | B | C | D | E | F | G | H | CH | I | J | K | L | M | N | O | P | Q | R | S | T | U | V | W | X | Y | Z | 0 | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9
{{{Názov}}} | |
Súbor:{{{Obrázok}}}|230px {{{Popis obrázka}}} | |
Krajina pôvodu | {{{Krajina pôvodu}}} |
---|---|
Mlieko | {{{Mlieko}}} |
Typ | {{{Typ}}} |
Obsah tuku | {{{Obsah tuku}}} |
Zrenie | {{{Zrenie}}} |
Výraznosť | {{{Výraznosť}}} |
Víno | {{{Víno}}} |
Použitie
Infobox sa používa v článkoch o syroch. Ak chcete šablónu použiť, prosím, skopírujte si a vyplňte nasledujúci čistý vzor. Nekopírujte do článku zdrojový kód šablóny. Prázdne parametre nevymazávajte, niekto iný ich môže neskôr doplniť.
Čistý vzor infoboxu:
{{Infobox Syr | Názov = | Obrázok = <!--Stačí presný názov súboru nahraného na commons--> | Krajina pôvodu = | Mlieko = | Typ = | Obsah tuku = | Zrenie = | Výraznosť = | Víno = }}
Príklady použitia
Príklad použitia infoboxu pre článok Eidamský syr:
Eidam | |
| |
Krajina pôvodu | Holandsko |
---|---|
Mlieko | kravské čiastočne odtučnené |
Typ | tvrdý lisovaný syr s prírodnou kôrou |
Obsah tuku | 40% |
Zrenie | 6 až 8 týždňov |
Výraznosť | mierna |
Víno | chuťovo výrazné syrah alebo širaz |
{{Infobox Syr | Názov = Eidam | Obrázok = Cheese 13 bg 050306.jpg | Krajina pôvodu = Holandsko | Mlieko = tur domáci|kravské čiastočne odtučnené | Typ = tvrdý lisovaný syr s prírodnou kôrou | Obsah tuku = 40% | Zrenie = 6 až 8 týždňov | Výraznosť = mierna | Víno = chuťovo výrazné syrah alebo širaz }}
Ak máte otázku k tejto šablóne, alebo potrebujete jej rozšírenie a neviete ho správne naformátovať, pýtajte sa v diskusii k šablóne. Pokiaľ je potrebné šablónu urgentne opraviť, obráťte sa na technickú podporu. Na testovanie šablóny môžete vytvoriť testy šablóny.
- Použitie šablóny v článkoch.
- Zoznam podstránok tejto šablóny.
Text je dostupný za podmienok Creative Commons Attribution/Share-Alike License 3.0 Unported; prípadne za ďalších podmienok. Podrobnejšie informácie nájdete na stránke Podmienky použitia.
Antropológia
Aplikované vedy
Bibliometria
Dejiny vedy
Encyklopédie
Filozofia vedy
Forenzné vedy
Humanitné vedy
Knižničná veda
Kryogenika
Kryptológia
Kulturológia
Literárna veda
Medzidisciplinárne oblasti
Metódy kvantitatívnej analýzy
Metavedy
Metodika
Text je dostupný za podmienok Creative
Commons Attribution/Share-Alike License 3.0 Unported; prípadne za ďalších
podmienok.
Podrobnejšie informácie nájdete na stránke Podmienky
použitia.
www.astronomia.sk | www.biologia.sk | www.botanika.sk | www.dejiny.sk | www.economy.sk | www.elektrotechnika.sk | www.estetika.sk | www.farmakologia.sk | www.filozofia.sk | Fyzika | www.futurologia.sk | www.genetika.sk | www.chemia.sk | www.lingvistika.sk | www.politologia.sk | www.psychologia.sk | www.sexuologia.sk | www.sociologia.sk | www.veda.sk I www.zoologia.sk